О нама

„VN Legal“ је основан од стране Војина Јовановића и Неде Љепојевић, адвоката са дугогодишњим искуством у заступању корпоративних Клијената и решавању најкомплекснијих и најзахтевнијих правних проблема, који са својим тимом професоналних, посвећених и способних адвоката и приправника пружају комплетну правну подршку привредним субјектима у пословању у Републици Србији.

Проактивним и креативним приступом Клијентима пружамо практична и ефикасна правна решења заснована на објективним потребама њихових пословних активности, уз пуно уважавање друштвено-економског амбијента у којем послују.

Верујемо да сваки проблем има решење, да се свака препрека може савладати, а сваки недостатак исправити. Наш је задатак да Клијенту понудимо све алтернативе, те да затим заједно пронађемо ону која ће у датим околностима на најбољи начин задовољити потребе Клијента.

Тимски рад са менаџментом Клијента је неопходан предуслов успешне сарадње, јер само као тим усмерен на заједнички циљ, можемо постићи врхунски резултат. Добар адвокат, који темељно познаје његово пословање, Клијенту је партнер, на којег се у целости може ослонити.

Овакво партнерство, засновано на међусобном поверењу, омогућава нам да у сваком тренутку можемо да одговоримо свим изазовима који се пред нас постављају и представља чврст темељ који нашим Клијентима олакшава пословање и помаже им у остваривању добрих пословних резултата.